Pasta z wędzonej makreli i białego sera

Uwielbiam takie śniadania. Proste, smaczne, pożywne i zdrowe. Przygotowanie tej pasty zajmie Wam 5 min. Do tego trochę zielonej cebulki, razowa bułeczka i śniadanie mistrzów gotowe :).


Składniki:
1 wędzona makrela
250 g białego sera (u mnie półtłusty)
1 duża cebula
1 łyżeczka papryki
sól i pieprz do smaku

W miseczce rozgnieść widelcem ser, dodać drobno pokrojoną cebulę i obraną z ości makrelę. Wymieszać. Dodać paprykę (ja lubię w wersji ostrej) i doprawić solą oraz pieprzem do smaku. Gotowe :).  Mówiłam, że łatwo i szybko?!?

Smacznego!

Otagowano , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *